Jürgen Blommaert

Jürgen Blommaert

Aikya – coaching & trainingAikya – coaching & training

www.aikya.be

Over Jürgen

Na meer dan 20 jaar managementervaring in verschillende takken van de bedrijfswereld maakte Jürgen de overstap naar persoonlijke begeleiding. Vanuit zijn achtergrond in communicatie en zijn commerciële ervaring werd zijn nieuwsgierigheid naar menselijke contacten en hun onderlinge verhoudingen geprikkeld.

De laatste jaren heeft Jürgen als interne coach van een grote multinational mensen begeleid die vastlopen in hun werk. Hij zorgde ervoor dat mensen die stagneren in hun groei weer in beweging komen. Hij hielp mensen ontdekken wat ze in hun mars hebben zodat ze nog meer in zichzelf kunnen geloven. Vanuit die expertise is Jürgen momenteel een meervoudig gecertificeerde coach, een krachtige trainer en begeesterd spreker.

Met enthousiasme, positiviteit en eigen levens- en professionele ervaringen inspireert Jürgen graag anderen. Daarbij gaat hij op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Bij Jürgen kan u terecht voor:

  • stress & burnoutcoaching (erkende coach VESB);
  • hartcoherentiecoaching  (gecertificeerd Louvanie);
  • loopbaanbegeleiding (als erkende loopbaanbegeleider kan je bij ons terecht met je loopbaancheque van de VDAB)
  • life coaching (samen analyseren we waar je tegenaan loopt gevolgd door zoektocht naar nieuwe manieren en mogelijkheden om deze situaties aan te gaan).
  • wandelcoaching (al wandelend gaan we in de Assebroekse Meersen in gesprek waarbij de elementen uit de natuur als hulpmiddel gebruikt worden).

Elk traject start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin we kennismaken en je vraag verkennen. Een intakegesprek verplicht je tot niets: deze kennismaking laat toe om te kijken of er een connectie is tussen ons. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we jouw coachingvraag en doorlopen we samen de verschillende mogelijkheden om een begeleiding te starten. Vraag vandaag nog jouw gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.

Contacteer Jürgen